Linoleum en Marmoleum vloeren

Linoleum en Marmoleum zijn begrippen die door elkaar worden gebruikt. Linoleum is het product en Marmoleum is een merknaam van linoleum vloerbedekking (bekend van de marmerachtige textuur).

Linoleum en Marmoleum zijn gladde soorten vloerbedekking die zijn gemaakt van natuurlijke materialen. Daardoor is deze vloerbedekking duurzaam en milieuvriendelijk.

De voordelen van linoleum en Marmoleum zijn onder andere dat ze gemakkelijk schoon te houden zijn (gunstig voor mensen met allergie voor huisstofmijt). Beiden hebben een isolerende en geluiddempende werking, ze zijn makkelijk in onderhoud, brandveilig en linoleum en Marmoleum laten zich goed combineren met vloerverwarming.

Tot een paar jaar geleden werden linoleum en Marmoleum als ‘ouderwets’ ervaren. Maar tegenwoordig is linoleum weer helemaal een trendy keuze. Naast de ‘klassieke’ linoleum en Marmoleum vloeren zijn er nu ook moderne motieven beschikbaar. Deze nieuwe dessins geven uw vloer een hippe uitstraling.

Op afspraak kom ik vrijblijvend bij u langs met mijn advies over linoleum en Marmoleum vloeren. Ik kan de linoleum of Marmoleum vloer voor u inkopen, maar het is ook mogelijk dat u de vloermaterialen zelf inkoopt en door mij laat leggen.

Heeft u een specifieke vraag over linoleum of Marmoleum vloerbedekking,  of wilt u een afspraak maken? Neemt u dan gerust contact met mij op: 06-25102201.