Gordijnen Friesland

Gordijnen Friesland: Gordijnen op maat gemaakt
Gordijnen FrieslandWij leveren nu ook gordijnen. Onze gordijnstoffen worden geleverd en gemaakt door House of Happiness. Woningstoffering Jan de Vries in Wijckel is gevestigd in het Friese Wijckel (nabij Balk in zuid west Friesland).

Gordijnen brengen warmte en huiselijkheid, maar ook privacy of verduistering als u daar behoefte aan heeft. Om voor elke woonstijl en sfeer iets te bieden heeft Woningstoffering Jan de Vries in Wijckel een uitgebreide en unieke collectie aan gordijnstoffen. Of het nu gaat om verduisterende gordijnen, inbetween gordijnen, gedessineerde gordijnen of uni gordijnen.

House of Happiness gordijnen Friesland
Onze gordijnstoffen worden geleverd en gemaakt door House of Happiness. Dit bedrijf in Leeuwarden (Vriesco International Fabrics) Zij zijn al decennia lang de decoratiespecialist in op maat gemaakte gordijnen. Honderden dessins worden exclusief door A House of Happiness ontwikkeld en net als de talloze stofkwaliteiten op elkaar afgestemd. Tegenwoordig wordt er ook op duurzame wijze gordijnstoffen geproduceerd. Deze grondstof voor deze gordijnstoffen komt uit het recycle van petflessen.

Confectiemethodes
Heeft u uw gordijnstof gekozen? Dan is het aan u de keus welk soort plooi u wilt.Gordijnen Friesland

Deze keuze afhankelijk van uw persoonlijke smaak, maar ook de eigenschappen van de gordijnstof kan deze keuze bepalen. De plooi van de gordijnen is bepalend hoe een gordijn ‘valt’ (dat verschilt per gordijnsoort en stof).

Jan de Vries kan hier alles over vertellen en een goed persoonlijk advies geven.

Inmeten van de gordijnen (Friesland)
Als eerlijk Fries bedrijf willen we kwaliteit leveren. We werken uitsluitend met A-kwaliteit stoffen en materialen. Omdat ik zelf alle maten neem en de gordijnen tevens voor u monteer, hangen uw gordijnen altijd goed.

Heeft u een specifieke vraag over gordijnen of wilt u een afspraak maken? Neemt u dan gerust contact met mij op: 06-251 02 201.

Woningstoffering Jan de Vries ook voor gordijnen Friesland