PVC vloeren

Wilt u een duurzame, maar ook een comfortabele vloer die makkelijk in onderhoud is? Dan is een PVC-vloer een zeer goede keuze!

PVC-vloerbedekking is een vloer van kunststof. Deze vloeren kennen hoge slijtvastheid en krasvastheid. PVC-vloeren worden al vele jaren toegepast als bedrijfsmatige vloerbedekking, maar tegenwoordig kunt u ook als particulier een PVC-vloer laten leggen. PVC-vloeren zijn sterk, makkelijk in onderhoud en hebben een lange levensduur.

De grote voordelen van PVC als vloerbedekking zijn onder andere de 100% waterbestendigheid en dat ze ‘fluisterstil’ zijn. Dus een goede vloerbedekking voor gehorige of natte ruimtes.

Bij het leggen van een PVC-vloer kunt u kiezen uit 2 systemen. Afhankelijk van uw wensen en uw ondergrond adviseer ik een van deze systemen:

De verlijmde PVC-vloer
Bij een verlijmde PVC-vloer worden de PVC-stroken op de geëgaliseerde ondergrond vastgelijmd.

De ‘click’ PVC-vloer
Bij een ‘click’ PVC-vloer worden de stroken in elkaar geklikt. De stroken zijn iets dikker en duurder dan de standaard stroken.

PVC-vloerbedekking biedt ook een ruime keuze aan dessins en mogelijkheden. Naast verschillende vinyldessins kunnen de vloeren ook een uitstraling van hout, steen of metaal hebben. Voor elke stijl of sfeer is een PVC-vloer beschikbaar!

U kunt zelf uw PVC-vloerbedekking inkopen, deze kan ik dan voor u leggen. Het is uiteraard ook mogelijk om de PVC-vloerbedekking door mij te laten leveren. Op afspraak kom ik vrijblijvend bij u langs met mijn advies en diverse PVC-voorbeelden. Wij werken met de volgende merken PVCvloeren:

Heeft u een specifieke vraag over PVC-vloerbedekking of wilt u een afspraak maken? Neemt u dan gerust contact met mij op: 06-251 02 201

Meer informatie? Maak een afspraak