COREtec Vloeren (PVC vloeren)

De COREtec PVC vloeren zijn de sensatie uit Amerika! De COREtec  vloeren zijn een revolutie in de markt van de PVC vloeren. Woningstoffering Jan de Vries is dealer van COREtec PVC vloeren in Friesland.

De COREtec vloer is gemaakt van gerecycled hout, bamboo, gebrande kalk en eerste klas kwaliteit PVC. De COREtec vloeren zijn 100 % waterproof, dus kunnen dus ook worden gelegd in natte ruimtes, zonder op te zwellen wanneer het aan water wordt blootgesteld.

Een COREtec vloer zal niet krimpen of uitzetten. Elke COREtec plank heeft een onderlaag van kurk voor een zachtere en warmere vloer (en kan dus ook worden toegepast bij vloerverwarming).

Een groot voordeel bij het gebruik van COREtec PVC is dat het niet noodzakelijkerwijs nodig is om de ondergrond eerst volledig te egaliseren. De onderlaag van kurk zal de oneffenheden in de ondervloer ‘absorberen’.

COREtec PVC VloerenDe 7 voordelen van een COREtec PVC vloer:

  • Extreem Stabiel
  • Eenvoudig te reinigen
  • Geen egale ondervloer noodzakelijk
  • Direct te plaatsen op de bestaande vloer
  • 100% watervast
  • Hoge krasweerstand
  • Akoestische demping


De COREtec Original PVC plank is opgebouwd uit vier lagen

Laag 1: De bovenste laag is de beschermlaag, ook wel genoemd de slijtlaag. Deze maakt de vloer gemakkelijk te onderhouden en vlekbestendig.

Laag 2: De onderliggende toplaag bestaat uit 100 % vinyl, waardoor de vloer een duurzaam karakter krijgt.

Laag 3:
De hier onderliggende laag is de zeer stabiele COREtec laag, deze zorgt ervoor dat de vloer echt watervast is, wat betekent dat deze niet zal zwellen en krimpen, wanneer het aan vocht wordt blootgesteld.

Laag 4:
De onderste laag van kurk maakt de PVC plank geluidreducerend en maakt een aparte ondervloer overbodig, doordat het oneffenheden van de onderliggende ondergrond als het ware absorbeert.

Meer informatie? Maak een afspraak

COREtec PVC vloeren Friesland